poppedijne-wolvilt.nl

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt

Bij een bestelling van 4 patroonbladen worden geen verzendkosten voor de patroonbladen in rekening gebracht in Nederland.

Bij een bestelling van 4 patroonbladen wordt de helft van de verzendkosten voor de patroonbladen in rekening gebracht buiten Nederland.

Aanbieding van de maand

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
 

Vanwege het succes wordt deze aanbieding nog met een maand verlengd!

Op alle viltpakketjes van atelier Duimelotje deze maand 20% korting. De korting wordt verrekend in de bevestigingsmail. De enige uitzondering is de weekaanbieding. Op dit mooie pakket wordt deze week een hogere korting gegeven (over de nieuwe prijs wordt geen extra korting van 20% gegeven).

0.00 €

Amarela - atelier Anke

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
Amarela - atelier Anke

Nu van € 29,95 voor € 19,95. Zolang de voorraad strekt.

Amarela behoort tot de familie van de Borboleta achtigen.

De Borboleta familie is een familie van verschillende vlinders met heel speciale kenmerken. Het belangrijkste kenmerk is het “kuifje”op hun kopje . In de kleur van de vlinder zelf bevind zich dit kuifje vlakbij en rond de voelsprieten. Dit kuifje geeft de vlinder een zeer aandoenlijk aanzicht.

Het tweede belangrijke kenmerk is de soort “wikkeling”op het lijfje. Waarom, wat en waarvoor deze wikkeling zich op het lijfdeel bevind, zijn de biologen nog niet over uit. Onderzoek zal dit in de toekomst nog moeten uitwijzen……Bijzonder is het zeker en het geeft de Borboleta achtigen hun specifieke uiterlijk.

Nog een paar speciale kenmerken zijn dat deze soort vlinders groter zijn als normaal en zich in de buurt van één speciale bloemsoort zijn te vinden.

Amarela is zo`n speciale vlinder. Amarela is vooral te vinden rond en vlakbij de bloem van de Cassia. Met de mooie verschillende gele kleuring vormt Amarela een mooi geheel met de gele bloemenpracht van de Cassia struik.

Voorheen was deze Cassia struik alleen te vinden in verre warme streken maar gelukkig groeit en gedijd de plant ook hier goed in ons landje mits de struik in de winter vorstvrij gehouden wordt.

Hierdoor is gelukkig bij ons de kans groter geworden om een Amarela goed bij ons te laten wonen……..

Dit is groot viltpakket. De vlinder is geschikt voor decoratie om neer te zetten of aan een muur te hangen. Een blikvanger zullen deze twee eerste ontwerpen uit deze serie zeker zijn. De afmetingen zijn ongeveer van hoofd-staart 22-23 cm en de wijdte van de grote vleugels niet helemaal uit gespannen ongeveer 35 cm.

19.95 €

Bedtijd - Vol verwachting klopt ons hart

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
Bedtijd - Vol verwachting klopt ons hart

Van € 23,95 voor € 18,50

Een spannende tijd voor kleine muisjes, doet de Muizen Sint nu wel of niets iets in mijn schoentje. Samen met Papa Morris en mama Miny wordt er voor het slapen gaan op hun kamertje nog even flink gezongen. De muizen hebben een knus kamertje op zolder met een kacheltje om de kou te verdrijven. Morris en Miny hebben ook flanellen nachtkleding. De kleine muisjes een flanellen dekentje in hun schattige bedjes. Van allemaal staat er een slofje bij de kachel en natuurlijk een mandje met hooi en wortels voor het paard van Sintermuis. Dit pakket combineert natuurlijk leuk met Sinterklaasfeest met een staartje en het Pepernotenkeukentje.

18.50 €

Berk de Boself van atelier Tintangel

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
Berk de Boself van atelier Tintangel

Nu van € 17,95 voor € 12,95! Zolang de voorraad strekt.

Berk is een stoere boself, met echte elfenoren. Zijn lijf wordt verzwaard met zand, wat maakt dat Berk stevig blijft zitten, zijn beentjes van buistricot bungelen dan leuk naar beneden. Aan zijn muts, ook van buistricot, een gouden klokje en ook zijn elfenschoenen zijn met gouden klokjes versierd. Hij heeft haartjes van tussahzijde en een prachtige kraag van bijzondere gevlekte flanel. Geef hem een mooie tak in handen met bessen of dennenappeltjes en Berk is compleet. Berk de Boself is zittend ongeveer 18 cm. groot.

12.95 €

Clarosa

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
Clarosa

Van € 24,95 voor € 17,95! Zolang de voorraad strekt.

Clarosa behoort tot de familie van de Borboleta achtigen.

De Borboleta familie is een familie van verschillende vlinders met heel speciale kenmerken. Het belangrijkste kenmerk is het “kuifje”op hun kopje. In de kleur van de vlinder zelf bevindt zich dit kuifje vlakbij en rond de voelsprieten. Dit kuifje geeft de vlinder een zeer aandoenlijk aanzicht.

Het tweede belangrijke kenmerk is de soort 'wikkeling' op het lijfje. Waarom, wat en waarvoor deze wikkeling zich op het lijfdeel bevindt, zijn de biologen nog niet over uit. Onderzoek zal dit in de toekomst nog moeten uitwijzen……Bijzonder is het zeker en het geeft de Borboleta achtigen hun specifieke uiterlijk.

Nog een paar speciale kenmerken zijn dat deze soort vlinders groter zijn als normaal en zich vaak in de buurt van één speciale bloemsoort zijn te vinden.

Clarosa is zo`n speciale vlinder. Clarosa is een wat kleinere vlinder in de Borboleta familie en is vooral te vinden rond en vlakbij een prunus. En prunus boom of struik behoort tot de rozenfamilie. Met de mooie roze kleuring vormt Clarosa een mooi geheel met de roze bloemenpracht van de prunus.

Hier gecombineerd met de staander en het lichtje , vormt er helemaal een speciaal geheel met Clarosa en de bloemen.

Het led-lichtje moet zelf worden toegevoegd maar zal in de nu nog wat donkere avonden zeer zeker sfeer brengen....Voor de rest is het een pakket met veel verschillende materialen en natuurlijk verder geheel compleet.

17.95 €

Appeltje Dappeltje viert Kerst - Duimelotje

AANBIEDING van de MAAND van Poppedijne Wolvilt
Appeltje Dappeltje viert Kerst - Duimelotje

Van € 21,90 voor € 17,50

Appeltje Dappeltje is een ijverig muisje. Ze is altijd bezig: schoonmaken, opruimen, maar vooral bakken vindt ze er leuk. Ze kan heerlijk kokkerellen en dat weten de dieren in het bos. Elke week bakt ze op zondag een appeltaart die haar vriendjes bij haar oppeuzelen, lekker warm met room erop. Mmmmmmm.
Maar met Kerst heeft Appeltje Dappeltje het extra druk, haar huisje moet spik en span zijn. Ze heeft een nieuwe jurk gemaakt van diverse kerststofjes versierd met gouden kraaltjes, kantjes en lintjes.
In haar schort zak heeft ze een lief klein muisje zitten (alleen een hoofdje).
En ze heeft voor haar vriendjes een Engelse Chrismas pie gemaakt. Deze staat op een glinsterend zilveren blad.
O, o wat heeft ze het druk, ze moet opschieten om op tijd bij haar vriendjes te zijn om Kerst te vieren. Gauw zet ze haar mutsje op en pakt haar tasje met spullen.
O, ja ze zou het haast vergeten, om kleine muis mee te nemen, die ligt ook zo lief te slapen in zijn mooie wagentje.
Nu de taart nog en ja hoor ze kan weg, gehaast loopt ze door het bos naar haar vriendjes toe.
Appeltje Dappeltje is van mooie stofjes gemaakt, versiert met kantjes, bandjes, lintjes en kralen ziet ze er op haar kerstbest uit.

17.50 €
Pagina's: | 1 |