poppedijne-wolvilt.nl

Atelier Anke: patroonbladen

Spelend Draakje

Atelier Anke: patroonbladen
Spelend Draakje

Op de rug liggend is dit draakje ook super aandoenlijk. Zijn voorpoten en achterpoten kunnen in elke gewenste houding worden gezet. Ook de nek en de staart kunnen in elke houding worden gedraaid, in de verwerking van dit draakje wordt hiermee rekening gehouden.
Echter is het Spelende Draakje met zijn vleugels wel anders als de andere draakjes in deze serie...
In de beschrijving wordt dit allemaal duidelijk vermeld en tevens staan op dit patroonblad ook weer twee maten!
Het orginelende Spelend Draakje is ongeveer 61cm lang
Het Spelende Draakje van Atelier Anke is ongeveer 30cm lang

7.95 

Spanky

Atelier Anke: patroonbladen
Spanky

Spanky is het meest eigenwijze draakje in deze serie. Zittend en gemaakt in elke gewenste kleur zal Spanky ook super zijn voor kinderen.
Met twee lapjes vilt is dit draakje snel gemaakt....
Spanky is ongeveer 20cm hoog

6.95 

Nessie het monstermeisje van Loch Ness

Atelier Anke: patroonbladen
Nessie het monstermeisje van Loch Ness

Er werd al jaren gedacht dat het monster van Loch Ness een jongen was.... maar niets is minder waar...... De Fairies vertelden dat Nessie een vrouwelijk wezen is en zelfs een heel erg lief wezen is!!
Nessie met haar zwemflippers kan van vele materialen worden gemaakt. De beschrijving bevat de werkwijze zoals orgineel gewerkt wordt maar ook de aanpassing zodat Nessie in het vilt gemaakt kan worden. Tevens staat Nessie in twee verschillende maten op het patroonblad!!
Nessie groot is ongeveer 30cm hoog en 105 cm lang( foto in paarse tinten uitvoering)
Nessie klein is ongeveer 15cm hoog en 53cm lang ( foto in sprookjesvilt)

7.95 

Yuki Frostfoot

Atelier Anke: patroonbladen
Yuki Frostfoot

Yuki is heel aandoenlijk en gemaakt van berenmohair heeft Yuki een hoog knuffelgehalte. Met zijn grote handen en voeten prikkelt hij onze fantasie. Daarbij mogen zijn grotere oren en lieflijke hoorntjes niet ontbreken....
Natuurlijk leent dit ontwerp zich ook om van allerlei andere materialen te gaan maken.
De ogen zijn geborduurd en de werkwijze wordt in de beschrijving beschreven.
Yuki is zittend ongeveer 36 cm.

8.95 

Patroonboek De Fairie Tiptoes

Atelier Anke: patroonbladen
Patroonboek De Fairie Tiptoes

De Fairie Tiptoes zijn vertaalde ontewerpen van Jennifer Carson. De grote Fairie is ong. 61 cm en de kleine Fairie is ong. 35 cm.
Het zijn twee unieke elfjes met echte elfjesoren en vleugels. Het uiterlijk wordt gemaakt door verwerking van wol met de viltnaald. Tevens bevat dit uitgebreide patroonboek de beschrijving niet alleen voor de twee elfjes maar ook de patronen en de beschrijving van de kleding.

Om de elfjes ook op de manier te maken zoals Anke heeft gedaan, bevat het patroonboek ook een bijlage waarin een extra aanvulling is gegeven in de verwerking. Tevens bevat deze bijlage ook het patroon voor de mutsjes en de aangepaste kleding zoals deze door Anke zijn gemaakt.

Uiteindelijk zijn deze twee Fairies uniek en bijzonder geschikt om alvast te gaan maken voor de komende feestdagen......

11.95 
Pagina's: | 1 | 2 | 3 |